Instructori

Marius RADU

Marius RADU este profesor de jurnalism din Timişoara. Dincolo de formaţia de muzician, teolog şi sociolog, Marius RADU predă discipline afiliate jurnalismului, antropologiei şi ştiinţelor comunicării începând din 2001. A fost lector asociat la Univ. „Babeş-Bolyai, Cluj-Napoca şi Univ. de Vest Timişoara, iar din 2007 este profesor asociat la CBEE. De-a lungul anilor a fost colaborator al multor publicaţii naţionale, staţii de radio şi televiziune din ţară. Va fi parte integrantă a celor care vor sluji proiectul workshop-ului media challenge, în atelierul de comunicare.

Lidia Ban

Lidia Ban este profesoara de Productie TV si Editare video la C.B.E.E. A absolvit Facultatea de Jurnalism a Universitatii “Tibiscus” din Timisoara, specializarea televiziune-multimedia si apoi si-a aprofundat studiile printr-un master in Productie de Film la Universitatea “Kingston” din Marea Britanie. A lucrat trei ani in televiziune, la Alfa Omega TV, avand diferite roluri in departamentul de productie. E interesata sa gaseasca modalitati creative prin care imaginea si cuvantul se regasesc si se reinventeaza.

Muntean Petrică

Muntean Petrică, absolvent al Colegiului Biblic Est-European secția media. Familist convins, printre cele două mari iubiri ale lui, soția si fetița de un an, mai are o altă iubire, cea pentru camera video și nu de puțin timp DSLR-urile. Obișnuit cu camera video și prea puțin cu o cameră foto, documentarea despre DSLR-uri a insemnat și nopți nedormite. Pasiunea pentru filmare/editare impreuna cu aparatul ce il deține in dotare, Canon 7D, le folosește pentru realizarea de filme de scurt metraj.

Dorin Rus

Dorin Rus este profesor de Perspectivă Creştină asupra artelor la CBEE şi realizator radio la RVE Sibiu. Locuieşte la Alba Iulia, însă pasiunea pentru radio îl determină ca în fiecare zi să călătorească de la Alba la Sibiu pentru a fi
în contact cu ascultătorii radio.

Florin Iosif

Florin Iosif este pasionat de design, domeniu în care are câteva performanțe. La CBEE predă principii de design și tehnoredactare, tehnici digitate de design și PR.

 

Marius Ban

Marius Ban este profesor de apologetică la CBEE. A studiat filozofia și religia la University of London, unde a obținut și diploma de master. Pasionat de apologetică, organizează dezbateri publice împreună cu reputați cunoscători ai domeniului. Este coordonatorul departamentului de Apologetică al Fundatiei Peniel.

Adi Știrbu

Adi Știrbu este absolvent al Colegiului Biblic Est European secția Jurnalism Instruire Media. Pasionat de aspectele tehnice ale producției preferă să fie “omul din spatele “ camerei sau a mixerului video sau audio. Pasiunea sa a început de pe vremea adolescenței când acesta a fost implicat în departamentul audio-video al bisericii. În prezent este implicat în proiectul de radio online al CBEE.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s