Video

Prof. Lidia Ban și Petrică Muntean

Revoluția digitală oferă posibilități nemăsurate tuturor celor ce aleg să vorbească prin imagini. Niciodată producția video nu a fost mai accesibilă. Cu toate acestea, rezultatele ce ne sunt prezentate adesea în spațiul evanghelic nu sunt cele mai satisfăcătoare și miros a amatorism.

În această ediție a Media Challenge ne propunem să redescoperim gramatica limbajului audio-vizual și felul în care putem adapta cunoștințele acumulate la tehnologia de ultimă oră. Pentru că cea mai bună metodă de învățare prin experimentare, am pregătit trei proiecte video la care participanții vor lucra în echipe, cu aparatură profesională și semiprofesională, încercând pe rând diferite roluri (ex. scenarist, regizor de platou, cameraman, reporter etc.).

Totodată, pentru toți cei care își doresc să realizeze un look de film sau măcar de videoclip, dar au un buget limitat, am inclus și o secțiune specială, dedicată folosirii DSLR-urilor pentru înregistrări video.

Așteptăm tineri creativi, indiferent de nivelul de cunoștințe în domeniu, gata să își exploreze potențialul într-un context în care oamenii se simt bine împreună.

Să ne vedem cu bine!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s